Interview

Nunnely bespreekt vormcrisis Willem II: 'Iedereen snakt naar de winst'

Nunnely bespreekt vormcrisis Willem II: 'Iedereen snakt naar de winst'

27-11-2021 10:45

Willem II verkeert in zwaar weer. Na een uitmuntende seizoenstart is de ploeg van Fred Grim inmiddels afgezakt naar de negende plaats in de Eredivisie. De Tilburgers wachten inmiddels al zes wedstrijden op een overwinning.  

In gesprek met Omroep Brabant reageert Ché Nunnely op de vormcrisis van zijn werkgever. "Iedereen snakt naar de winst, het zou ook goed zijn voor het gevoel". Dat de supporters zich inmiddels zorgen maken over de prestaties op het veld, verrrast Nunnely niet. "Ik snap de supporters wel, maar je moet sowieso niet te snel naar beneden kijken. We moeten in onszelf geloven." 

Gebrek aan zelfvertrouwen heeft de gedeeld clubtopscorer (vier goals) niet: "Als je geen vertrouwen hebt, kun je beter niet voetballen. Als je een paar wedstrijden verliest, is het niet zo dat het hele jaar slecht is." De jongeling is kritisch op zichzelf en wil meer scoren. "Je moet ook niet tevreden zijn met wat je hebt, je moet altijd meer willen."  

Zaterdag neemt Willem II het om 21.00 uur op tegen het verrassend sterk presterende Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer staat op de elfde plaats met slechts een punt achterstand op Willem II.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!