Nieuws

Lofzang voor Antwerp en Van Bommel: 'Gaan komende drie jaar kampioen worden'

Lofzang voor Antwerp en Van Bommel: 'Gaan komende drie jaar kampioen worden'

15 september - 13:20
0

Aad de Mos is erg onder de indruk van de prestaties Royal Antwerp FC. De analist verwacht dat de Belgische grootmacht onder leiding van Mark van Bommel en Marc Overmars gaat domineren in de Jupiler Pro League.

"Iedereen dacht dat Club Brugge voor tien jaar vertrokken was. Dat denk ik niet: volgens mij wordt Antwerp de komende drie jaar kampioen", aldus De Mos in gesprek met Humo. "Voorzitter Paul Gheysens heeft nog enkele rekeningen te vereffenen met zijn collega’s bij Brugge: Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert. Hij gaat nu all-in in het casino."

Antwerp gaat na acht speelrondes aan de leiding in de Jupiler Pro League. De ploeg van Van Bommel is nog altijd ongeslagen. "Van Bommel is een vakman eersteklas. Ze hebben hem veel te vroeg afgeschreven bij PSV", vindt De Mos. "Mark is iemand die hoge eisen stelt. Maar bij PSV staken mensen van wie hij dacht dat ze vrienden waren hem een mes in de rug. Met Overmars heeft Mark nu iemand die hem ruggensteun biedt. Hij hoeft niet langer de controlefreak uit te hangen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie