Nieuws

Verheydt weet wat ADO nodig heeft tegen PEC: 'Moeten met Haagse bluf spelen'

Verheydt weet wat ADO nodig heeft tegen PEC: 'Moeten met Haagse bluf spelen'

15-09-2022 10:59

Thomas Verheydt staat vrijdagavond met ADO Den Haag tegenover koploper PEC Zwolle. De Haagse spits hoopt een resultaat neer te zetten na het gelijke spel tegen Jong FC Utrecht en denkt te weten wat zijn ploeg nodig heeft tegen De Blauwvingers

In gesprek met ADO TV blikt Verheydt terug op het gelijke spel tegen Jong Utrecht. "We legden onze wil op en we gaven druk op de tegenstander. Maar op een gegeven moment zag je dat er een aantal ballen verkeerd gingen en toen sloop er wat angst in. Dat is vervelend want dan gaat het niveau naar beneden en gingen we achteruit voetballen in plaats van naar voren, met lef."

Juist die lef is wat ADO nodig zal hebben om een resultaat te boeken tegen PEC, dat in de eerste zeven duels pas twee punten verspeelde. "We zitten niet in het stadium om voorzichtig te gaan voetballen. We moeten volle bak vooruit en met Haagse bluf spelen. Het is gewoon keihard werken. Er komt van buitenaf wat druk bij, maar dat moeten wij als spelersgroep van ons af zien te houden", besluit Verheydt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!