Nieuws

Sturm Graz onder de indruk van Feyenoord: 'We hebben een topprestatie nodig'

Sturm Graz onder de indruk van Feyenoord: 'We hebben een topprestatie nodig'

15-09-2022 10:26

Sturm Graz staat donderdagavond in De Kuip tegenover Feyenoord en is onder de indruk van de Rotterdammers. Trainer Christian Ilzer denkt een topprestatie nodig te hebben om een resultaat te halen in Nederland. 

In het persmoment in aanloop naar het duel bejubelt Ilzer de sfeer in Rotterdam en hoe De Kuip kan kolken. "We kijken uit naar deze wedstrijd in een stadion dat voor elke wedstrijd uitverkocht is. We zijn voorbereid op de energie die ons te wachten staat", stelt de trainer, die Feyenoord hoger inschat dan FC Midtjylland. "We hebben een topprestatie nodig. We moeten het vertrouwen hebben om ook de aanval te zoeken. Het is een grote uitdaging om daar ook ons spel op de mat te leggen."

Feyenoord haalde de afgelopen transferperiode maar liefst vijftien spelers, maar volgens Ilzer is de ploeg al goed op elkaar ingespeeld. "Feyenoord heeft in de zomer een grote renovatie ondergaan. Maar dat merk je niet echt. Ze hebben echte goede wedstrijden gespeeld en zijn met hun flexibele en behendige spel goed aan de competitie in eigen land begonnen. We weten dat Feyenoord een goede tegenstander is. Maar we zijn goed begonnen en willen meer", besluit Ilzer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!