Nieuws

'Ziyech is een jongen die je altijd moet opstellen wanneer je hem haalt'

'Ziyech is een jongen die je altijd moet opstellen wanneer je hem haalt'

15-09-2022 07:47

Rafael van der Vaart denkt dat Hakim Ziyech zijn geluk beter ergens anders kan gaan zoeken. Onder Graham Potter, de nieuwe manager van Chelsea, begon de ex-Ajacied woensdagavond wederom op de bank. 

"Hij gaf nog een lange voorzet die een beetje gevaarlijk werd", vertelt Van der Vaart na afloop van het 1-1 gelijkspel tussen Chelsea en RB Salzburg bij Ziggo Sport. "Hij was natuurlijk nooit echt een lachebekkie, alleen nu zie je wel aan alles dat hij het niet zo naar zijn zin heeft denk ik. Ik hoop dat hij snel naar een club gaat waar hij gewoon alles kan spelen. Dan is hij nog steeds in mijn ogen de allerbeste." 

"Ziyech is een jongen die je altijd moet opstellen wanneer je hem haalt", vindt de voormalig Oranje-international. "Als je spelers haalt, dan koop je ze niet alleen om hun voetballende kwaliteiten, maar ook om hoe iemand is. Dan kan je wel zeggen dat Chelsea zo veel goede spelers heeft, maar dit soort jongens vinden het écht niet leuk om op de bank te zitten."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!