Nieuws

Chery opgewekt: 'Tegen zo'n ploeg met zulke kwaliteiten is het niet te scoren'

Chery opgewekt: 'Tegen zo'n ploeg met zulke kwaliteiten is het niet te scoren'

15-09-2022 07:42

Maccabi Haifa en Tjaronn Chery wisten woensdagavond bijna voor een grote stunt te zorgen door te winnen van het sterrenensemble van Paris Saint-Germain. De Nederlandse aanvaller schoot zijn ploeg op voorsprong, maar uiteindelijk won de Franse grootmacht dankzij doelpunten van Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar.

Met zijn goal werd Chery de eerste speler in de huidige selectie van Maccabi Haifa die een treffer produceerde in de Champions League. "Ik ben blij met het doelpunt. Tegen zo'n ploeg met zulke kwaliteiten is het niet makkelijk te scoren", zei de 34-jarige Nederlander na afloop van het Champions League-duel voor de camera, opgetekend door Voetbal International. "We kennen PSG en weten dat je niet veel tegen ze kunt doen."

"Ik geloof altijd dat ik kan scoren. Gisteren dacht ik dat ik kon scoren en vandaag heb ik dat gedaan", vervolgde Chery, die met veel vreugde tegen PSG speelde. "Het is leuk om tegen een groot team te spelen, maar de volgende keer willen we beter voor de dag komen. We speelden een heel goede wedstrijd, maar het gaat om het resultaat."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!