Nieuws

Neres en Schmidt verschijnen dolgelukkig voor de camera na CL-stunt tegen Juventus

Neres en Schmidt verschijnen dolgelukkig voor de camera na CL-stunt tegen Juventus

15-09-2022 07:05 Laatste update: 07:11

David Neres is enorm blij met zijn Champions League-treffer tegen Juventus. Trainer Roger Schmidt is lovend over de knappe prestatie van zijn ploeg, Benfica wist de Italiaanse grootmacht met 2-1 te verslaan.

"Dit zijn de mooiste wedstrijden om te spelen. Scoren is heel bijzonder. Ik ben erg blij", aldus Neres na afloop van het Champions League treffen voor de camera van CNN Portugal, opgetekend door Voetbal International. "In het begin waren we niet honderd procent, we voelden de druk van de wedstrijd. Maar we hadden het vertrouwen dat het mogelijk was en speelden ons eigen spel. "We begonnen te spelen zoals we weten dat we kunnen spelen. We trokken het spel naar ons toe en werden in de tweede helft weer onszelf."

Ook Schmidt is erg opgewekt na de 2-1 overwinning van Benfica. "Het was een geweldige wedstrijd, een goed gevecht. Ik ben erg trots", zei de Duitser na afloop tegen Eleven Sports. "Ze geloofden in zichzelf. Ik heb een zeer moedig team gezien dat niet naar Juventus kwam om te verdedigen. Dit is een grote stap voor het team. We willen door in de Champions League en beginnen met twee zeges is erg goed. Maar er zijn nog vier duels te gaan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!