Nieuws

Zlatan: 'Als ik iemand zie die beter is dan ik, dan zal ik stoppen met voetballen'

Zlatan: 'Als ik iemand zie die beter is dan ik, dan zal ik stoppen met voetballen'

14-09-2022 21:55
2

Zlatan Ibrahimovic denkt nog niet aan stoppen. De Zweede vedette onderging afgelopen zomer een zware knieoperatie, maar voelt zich goed en denkt snel weer op het veld te staan.

Ibrahimovic verlengde afgelopen zomer zijn contract met één seizoen. "Als ik iemand zie die beter is dan ik, dan zal ik stoppen met voetballen", vertelt de Zweedse spits van AC Milan op geheel eigen wijze aan Gazzetta dello Sport. "Maar ik heb zo’n speler nog niet gezien." 

"Ik voel me goed. Ik werk elke dag om terug te komen. Ik ben arrogant, zonder enige angst. Ik zal me nog laten horen, dat kun je van mij aannemen. Geduld is nu het belangrijkste sleutelwoord voor mij", vervolgt Ibrahimovic, die van mening is dat AC Milan een sterke ploeg heeft dit seizoen. "We zijn in het algemeen een beter team geworden. De zomerse transfermarkt heeft ons echt sterker gemaakt en nu hebben we meer alternatieven die we in kunnen brengen tijdens wedstrijden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!