Nieuws

Simons-deal houdt gemoederen bezig: 'Bij PSV zijn ze daar heel stellig in'

Simons-deal houdt gemoederen bezig: 'Bij PSV zijn ze daar heel stellig in'

14-09-2022 20:04

Er is geen terugkoopclausule opgenomen in het contract van Xavi Simons, vertelt Marco Timmer. De clubwatcher van PSV legt de situatie van het contract van de talentvolle middenvelder uit in #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur.

Simons tekende deze zomer een contract tot medio 2027 in Eindhoven. Er waren een aantal speculaties dat Paris Saint-Germain een terugkoopclausule had afgedongen in de deal met PSV. "Bij PSV zijn ze daar heel stellig in: er is geen clausule voor PSG, dat ze hem terug kunnen kopen", vertelt Timmer. "Hij is transfervrij gekomen, maar in Frankrijk beweren mensen die het kunnen weten, dat ze nog wel grip hebben op Simons."

"Bij PSV zeggen ze: wat een onzin, dat is niet waar", vervolgt de clubwatcher, die laat weten zijn vinger er niet helemaal achter te krijgen. "Laten we John de Jong (technisch directeur, red.) maar op zijn blauwe ogen, als ze blauw zijn, geloven. Dan heeft PSV gewoon een hele goede deal gedaan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!