Nieuws

'Fenerbahçe probeert tevergeefs PSV-huurling te lozen aan Israëlische club'

'Fenerbahçe probeert tevergeefs PSV-huurling te lozen aan Israëlische club'

14-09-2022 17:46 Laatste update: 17:51
1

Fenerbahçe heeft tevergeefs geprobeerd Bruma te slijten aan Maccabi Tel Aviv. De aanvaller vertrekt volgens Turkse Media niet naar Israël omdat de Israëlische club zijn salaris niet kan betalen.

Bruma werd deze zomer op huurbasis overgenomen van PSV, maar heeft nu al geen zicht meer op speeltijd in Turkije. De Portugees speelde nog geen minuut in competitieverband aangezien Fenerbahçe de vleugelaanvaller niet eens heeft ingeschreven voor de competitie. Hierdoor besloten de Turken Bruma aan te bieden bij Maccabi Tel Aviv. Hoewel de voormalig speler van RB Leipzig en Galatasaray een overstap wel zag zitten, vormt zijn jaarsalaris van 1,4 miljoen euro een obstakel. Het verschil tussen vraag en aanbod is zo groot dat een overgang van de baan is.

Fenerbahçe nam Bruma afgelopen zomer op huurbasis met verplichte optie tot koop over van PSV. De nummer zeven van de Süper Lig heeft geen intresse om deze optie te lichten en wil daarom zo snel mogelijk van de huurling af. Fenerbahçe kan Bruma enkel nog verkopen aan landen waar de transfermarkt nog open is. In Griekenland en Servië sluit de transfermarkt donderdag; daarna kan er alleen nog worden onderhandeld met clubs uit Bosnië-Herzegovina, Armenië, Oekraïne en Israël. In het laatstgenoemde land sluit de transferperiode pas op 28 september.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!