Nieuws

'Afgelaste wedstrijd tussen Arsenal en PSV voor Eindhovense fans dubbel zo zuur'

'Afgelaste wedstrijd tussen Arsenal en PSV voor Eindhovense fans dubbel zo zuur'

14-09-2022 17:22 Laatste update: 17:44
1

Voor de afgelaste wedstrijd tussen Arsenal en PSV in de Europa League is inmiddels een nieuwe datum gevonden. Voor de supporters natuurlijk erg zuur dat het affiche geen doorgang kon vinden, maar voor de PSV-fans is het dubbel zo zuur.

In verband met het overlijden van koningin Elizabeth kan het duel met Arsenal donderdagavond geen doorgang vinden. Hierdoor is de wedstrijd verplaatst naar 20 oktober. De wedstrijd van The Gunners in die week tegen Manchester City wordt daarvoor verplaatst. PSV heeft een statement naar buiten gebracht in verband met het verplaatsen van de wedstrijd. Hierin staat ook dat de supporters die al een kaartje hebben ook welkom zijn in oktober.

Echter geeft de club ook aan dat de reeds gemaakte kosten van supports niet vergoed kunnen worden. 'PSV heeft geen invloed gehad op de besluitvorming en is daarom niet aansprakelijk voor reeds gemaakte kosten', schrijven de Eindhovenaren op de clubwebsite. 'Juridisch blijkt er helaas geen basis voor compensatie. Ook Arsenal en de UEFA hebben geen invloed gehad op het uitstel van de wedstrijd en zijn niet aansprakelijk.' Buiten het missen van een wedstrijd in het Emirates Stadium, zijn de supporters dus ook hun geld kwijt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!