Transfernieuws

'Jackie Groenen rondt toptransfer naar Frankrijk af en verlaat Manchester United'

'Jackie Groenen rondt toptransfer naar Frankrijk af en verlaat Manchester United'

14-09-2022 15:48

Na het teleurstellende EK Vrouwen is er mogelijk goed nieuws voor Jackie Groenen: de voetbalster staat op het punt een grote transfer te maken. De middenvelder is gespot op het trainingscomplex van Paris Saint-Germain en staat mogelijk voor een vertrek bij Manchester United

Verschillende media in Frankrijk en Engeland melden dat Groenen momenteel in de Franse hoofdstad is. Tijdens haar bezoek ontmoette de speelster enkele toekomstige ploeggenoten en de technische staf. PSG is al langere tijd geïnteresseerd in Groenen, maar onlangs gaf de Nederlander nog aan dat er geen concrete plannen waren voor een overstap. 

"Voor zover ik weet blijf ik bij Manchester United", stelde Groenen vorige week nog tegenover ESPN. "Er was interesse en er is interesse, maar ik zit voorlopig goed op mijn plek in Manchester. Al is de transferperiode nog wel geopend." De 27-jarige voetbalster speelt sinds 2019 voor Manchester United en kan in Frankrijk een landgenote tegenkomen: Lieke Martens maakte deze zomer een soortgelijke overstap en kwam van FC Barcelona. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!