'Van de Beek wil bij Manchester United blijven na komst Rangnick'

'Van de Beek wil bij Manchester United blijven na komst Rangnick'

26-11-2021 15:17 Laatste update: 14:58
Premier League 0 Reacties

Donny van de Beek lijkt op dit moment niet bezig te zijn met een vertrek bij Manchester United. Nu diverse media melden dat Ralf Rangnick binnen afzienbare tijd wordt aangesteld als interim-manager, zou de Nederlander voor een nieuwe kans te gaan.  

De middenvelder, die onder de onlangs ontslagen Ole Gunnar Solskjaer, nauwelijks tot spelen kwam, vond zich afgelopen dinsdag tegen Villarreal ineens terug in de basis. Interim-manager Michael Carrick gaf de oud-Ajacied de voorkeur boven Bruno Fernandes. Nadat Fernandes Van de Beek verving, kantelde de wedstrijd overigens en won Manchester United het duel met 0-2. 

ESPN meldt dat er bij de Nederlander ‘nieuwe motivatie’ ontstaan is door het vertrek van Solskjaer en de mogelijke aanstelling van Rangnick. Dat geldt ook voor bankzitter Anthony Martial. Zij willen voor hun kans gaan onder de nieuwe manager. De verwachting is dat de Duitser een ander systeem gaat hanteren dan Solskjaer deed.  

In de wandelgangen werd Van de Beek gelinkt aan een transfer naar FC Barcelona, waar Xavi sinds kort de scepter zwaait. De toekomst van de Nederlander lijkt (voorlopig) bij Manchester United te liggen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie