Breaking news

PSV haalt duel met Arsenal in oktober in, kraker tegen City wordt verplaatst

PSV haalt duel met Arsenal in oktober in, kraker tegen City wordt verplaatst

14-09-2022 11:12 Laatste update: 11:28

Het afgelaste duel tussen Arsenal en PSV wordt op 20 oktober ingehaald. In diezelfde week zouden The Gunners normaliter Manchester City trefffen, maar die wedstrijd wordt verplaatst om het Europa League-duel te kunnen spelen. 

De UEFA maakt bekend dat Arsenal en PSV over ruim een maand het Europa League-duel inhalen. Met het overlijden van koningin Elizabeth werd de vorige speelronde in de Premier League al uitgesteld en het komend weekend spelen enkele clubs ook niet. Vanwege de geringe politiekrachten die beschikbaar zijn in verband met de uitvaart van de koningin, werd besloten het duel tussen Arsenal en PSV uit te stellen. De vrees heerste dat het duel pas in 2023 kon worden gespeeld, gezien het drukke speelschema in de Premier League en het feit dat het WK eind november van start gaat. 

Het duel tussen Arsenal en PSV wordt om 19.00 uur Nederlandse tijd afgewerkt. Wanneer het duel tussen Arsenal en Manchester City, dat op 19 oktober zou plaatsvinden, wordt ingehaald, is nog niet duidelijk. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!