PSG geeft duidelijk signaal af: 'Er is geen enkel contact geweest met hem'

PSG geeft duidelijk signaal af: 'Er is geen enkel contact geweest met hem'

26-11-2021 14:21 Laatste update: 15:05
Ligue 1 0 Reacties

Technisch directeur Leonardo van Paris Saint-Germain heeft gereageerd op de vermeende interesse van Manchester United in trainer Mauricio Pochettino. De Braziliaan ontkent gesprekken met Zinédine Zidane te hebben gevoerd en blijft achter zijn trainer staan.  

Tegenover het Franse persbureau AFP heeft de PSG-directeur gereageerd op de onrust die momenteel heerst rondom de positie van de trainer. "We willen niet dat Pochettino vertrekt. Hij heeft ook nooit gevraagd om te vertrekken en geen enkele club heeft contact met ons opgenomen over hem", is de td duidelijk.  

Franse media stellen dat Zidane de opvolger van de Argentijn moet worden bij PSG. Dat gerucht wordt ook naar het rijk der fabelen verwezen door Leonardo. "We hebben veel respect voor Zidane, voor wat hij deed als speler én als trainer. Maar ik kan hier heel duidelijk stellen dat er geen enkel contact is geweest en dat er ook geen ontmoeting is geweest." 

Eerder vandaag wist het betrouwbare Engelse medium Sky Sports te melden dat Ralf Rangnick de nieuwe interim-manager van Manchester United wordt. De Duitser zou het seizoen bij The Mancunians af moeten maken, waarna Pochettino hem in de zomer van 2022 opvolgt als eindverantwoordelijke. Het contract van de Argentijnse oefenmeester loopt bij PSG door tot medio 2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie