Nieuws

Chelsea-eigenaar Boehly geeft uitleg over Tuchel-ontslag: 'Het ging over visie'

Chelsea-eigenaar Boehly geeft uitleg over Tuchel-ontslag: 'Het ging over visie'

13-09-2022 20:19 Laatste update: 20:22

Chelsea-eigenaar Todd Boehly heeft tekst en uitleg gegeven over het ontslag van Thomas Tuchel. Het vertrek van de Duitse manager had niks te maken met de verliespartij tegen Dinamo Zagreb in de Champions League.

Tuchel werd vorige week ontslagen bij Chelsea, waar hij twee seizoenen geleden de Champions League wist te winnen. "Tuchel is overduidelijk buitengewoon getalenteerd. Hij is iemand die veel succes heeft gehad bij Chelsea. Onze visie voor de club was het vinden van een manager die echt met ons wilde samenwerken. Er zijn veel muren die moeten worden afgebroken bij Chelsea", vertelt Boehly.

"Niemand heeft gelijk of ongelijk, we hadden gewoon geen gedeelde visie voor de toekomst. Het ging niet over de wedstrijd tegen Zagreb. Het ging over een gedeelde visie van hoe we wilden dat Chelsea Football Club eruit zou zien", besluit de eigenaar van The Blues.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!