Transfernieuws

'Klopp wilde loopwonder voor recordbedrag kapen, Real overwoog aanbod niet eens'

'Klopp wilde loopwonder voor recordbedrag kapen, Real overwoog aanbod niet eens'

13-09-2022 10:27 Laatste update: 10:29

Jürgen Klopp heeft in de laatste dagen van de zomertransferperiode geprobeerd Federico Valverde naar Liverpool FC te halen. Real Madrid wees het aanbod van The Reds af en overwogen een dergelijke transfer geen seconde. 

Dat weet AS te melden. Liverpool had maar liefst honderd miljoen euro over voor de middenvelder, maar De Koninklijke beschouwen de 24-jarige Valverde als 'niet-overdraagbaar'. Op 31 augustus en 1 september probeerde Liverpool toe te slaan en had Valverde de duurste verkoop kunnen worden sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo, maar de clubleiding voelde geen moment aandrang om over het bod na te denken. 

Valverde maakte tegen Mallorca op waanzinnige wijze de gelijkmaker en bewijst vooralsnog zijn waarde op het veld. De Uruguayaan verlengde in 2021 zijn contract tot 2027, ondanks het feit dat de middenvelder toen nog tot 2025 vastlag. Het bewees ook dat de speler goed in zijn vel zit bij Real Madrid. Het feit dat Casemiro onlangs naar Manchester United vertrok, was ook een reden voor de Spaanse koploper om niet na te denken over het bod van Klopp. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!