Slot plaatst vraagtekens: 'Dit heb ik in al die jaren nog nooit gezien'

Slot plaatst vraagtekens: 'Dit heb ik in al die jaren nog nooit gezien'

26-11-2021 10:20 Laatste update: 10:22
Conference League 0 Reacties

Arne Slot zag Feyenoord in een knotsgekke wedstrijd in Praag de winst in Groep E veiligstellen. Cyriel Dessers was aan Rotterdamse zijde het goudhaantje, terwijl Guus Til voor rust tegen een rode kaart aanliep. Slot keek met gefronste wenkbrauwen toe. 

"Ik kijk écht heel veel voetbal, maar ik heb in al die jaren nog nooit gezien dat een scheidsrechter een minuut na een gele kaart nog besluit rood te geven, terwijl er geen VAR aanwezig is. Los van of het wel of niet terecht is, want dat heb ik niet gezien", verklaart de Feyenoord-trainer over de rode prent van Til in gesprek met ESPN. De 43-jarige oefenmeester was ook niet te spreken over de eerste treffer van Slavia Praag, vroeg in de wedstrijd. "Laat ik het voorzichtig uitdrukken, die had voorkomen kunnen worden."

Een miscommunicatie tussen Ofir Marciano en Tyrell Malacia leidde de vroege achterstand in, maar supersub Dessers stond met een dubbelslag op om Feyenoord in veilige haven te brengen. "Dit is onze knapste prestatie van het seizoen, denk ik. In ogenschouw nemende dat dit ook een tegenstander is die er serieus toe doet."

Feyenoord kan in de laatste speelronde van de Conference League-groepsfase niet meer ingehaald worden. De Rotterdammers spelen het duel in De Kuip met Maccabi Haifa voor de formaliteit. Na de winterstop wacht voor de Stadionclub de knock-out-fase van het Europese toernooi. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie