Dasa na reservebeurt: 'Het kan gebeuren, maar ik ben er niet trots op'

Dasa na reservebeurt: 'Het kan gebeuren, maar ik ben er niet trots op'

26-11-2021 09:50 Laatste update: 10:10
Conference League 0 Reacties

Eli Dasa heeft zich nederig opgesteld na zijn reservebeurt tegen Stade Rennais. De rechtsback vergiste zich in de tijd van de wedstrijdbespreking en kwam zodoende te laat. De Israëliër bleek na afloop zelf bij coach Thomas Letsch aangegeven te hebben om de bank te willen plaatsnemen.  

Eerder dit seizoen schoot Loïs Openda zich in zijn eigen voet, door te laat te komen voor de teammeeting tegen Tottenham Hotspur. Die misser moest ook hij bekopen met een reservebeurt. Voor de camera van ESPN reageert de Dasa op het voorval. "Het kan gebeuren, maar natuurlijk ben ik er niet trots op dat ik te laat kwam.’’  

De rechtsback rekende het zichzelf aan dat hij te laat was, zonder in te gaan op de vraag wat de reden was waarom hij te laat kwam. "Ik heb direct mijn excuses aangeboden en tegen de coach gezegd dat hij mij eruit moest halen. Persoonlijk houd ik wel van deze strenge regels, het maakt niet uit dat ik daar nu door gestraft word. We hebben voor het seizoen dingen afgesproken en daar moeten we ons aan houden." 

Dankzij het 3-3 gelijkspel op bezoek bij Stade Rennais is Vitesse nog steeds in de race voor overwintering in de Conference League. "Het is heel moeilijk om hier een resultaat te boeken", besluit de manddekker die in de tweede helft zijn opwachting maakte. Doordat Tottenham een blamerende 2-1 tegen hekkensluiter NS Mura, staan de Arnhemmers in punten gelijk met de Engelse ploeg.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie