Transfernieuws

'Real meest logische bestemming voor Tuchel als Ancelotti volgend seizoen stopt'

'Real meest logische bestemming voor Tuchel als Ancelotti volgend seizoen stopt'

12-09-2022 15:45

Na zijn ontslag bij Chelsea FC is manager Thomas Tuchel clubloos. The Athletic denkt dat de Duitse trainer een goede kans maakt om volgend seizoen het stokje van de inmiddels 63-jarige Carlo Ancelotti over te nemen, die al liet weten dat Real Madrid zijn laatste club als trainer zal zijn. 

Tuchel stond negentien maanden aan het roer bij Chelsea en werd na een teleurstellend resultaat in de Champions League vrij verrassend ontslagen. Graham Potter van Brighton & Hove Albion FC werd al snel gepresenteerd als de opvolger van de Duitser. Momenteel is Tuchel clubloos en is het niet bekend waar de oefenmeester heen zal gaan. 

The Athletic stelt dat de Primera División de meest voor de hand liggende keuze is voor de 49-jarige Duitser. Tuchel was al achtereenvolgens actief in Duitsland, Frankrijk en Engeland en mist alleen nog Spanje en Italië op zijn cv om de grote vijf Europese competities te hebben meegemaakt als trainer. Ancelotti liet na het winnen van de Champions League in augustus al weten dat Real zijn laatste club als trainer zal zijn. Wanneer de Italiaan precies vertrekt, is niet bekend. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!