Nieuws

Auassar laakt instelling van Sparta: 'Misschien is dit juist wel lekker voor ons'

Auassar laakt instelling van Sparta: 'Misschien is dit juist wel lekker voor ons'

11-09-2022 23:33

Adil Auassar draaide er na de met 3-0 verloren wedstrijd tegen Feyenoord niet omheen voor de camera van ESPN. De captain van Sparta is erg kritisch op het vertoonde spel van zijn ploeg en stelt dat de Kasteelheren wellicht aan het zweven waren na twee overwinningen op rij.

"Het was dramatisch. Geen flair, geen duelkracht", begint Auassar. "Misschien zweefden we een beetje voor de wedstrijd. We hadden natuurlijk twee overwinningen op rij geboekt, tegen FC Volendam en Go Ahead Eagles. Dan denk ik dat toch het gevoel erin sloop dat we ook kans maakten tegen Feyenoord. Mooi niet dus."

"We waren met zijn allen slecht, voor mijn gevoel zweefden we allemaal een beetje bij Sparta", vervolgt de aanvoerder. "Misschien is dit juist wel lekker voor ons. De trainer was daarin ook heel duidelijk. Ik hoop dat we met zijn allen weer met beide voetjes op de grond staan. Ik mag het wel hopen dat dat nu zo is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!