Politie grijpt vroegtijdig in bij mars Feyenoord-supporters in Praag

Politie grijpt vroegtijdig in bij mars Feyenoord-supporters in Praag

25 november - 17:38 Laatste update: 25 november - 17:38
Eredivisie 0 Reacties

De mars die de Feyenoord-supporters in Praag richting het stadion wilden lopen is afgebroken door de Tsjechische politie, zo laat RTV Rijnmond weten. Het Legioen werd opgedragen om de metro of auto te pakken.

Een grote groep Feyenoord-supporters is aanwezig in Praag, waar de club uit Rotterdam het vanavond opneemt tegen Slavia Praag. In tegenstelling tot Nederland, mogen er in Tsjechië wel fans aanwezig zijn bij de wedstrijden.

Er is een leger aan politie op de been en er is duidelijk gemaakt dat vuurwerk verboden is in de Tsjechische hoofdstad. De enkeling die nog wat probeerde af te steken, kreeg direct met een ingreep van de politie te maken. Het is niet duidelijk wat de exacte reden is voor het vroegtijdig afbreken van de mars. De sfeer lijkt een stuk gemoedelijker te zijn dan tijdens de voorgaande dagen dat Feyenoord een Europese wedstrijd speelde.

Voor een aantal Rotterdamse fans begon de reis al erg bijzonder, zij zagen niemand minder dan koning Willem-Alexander in de cockpit van hun vliegtuig zitten als co-piloot. Feyenoord speelt vanavond om 18.45 uur en bij een zege is de groepswinst verzekerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie