Nieuws

Hardeveld krijgt bevestiging van slecht nieuws: opnieuw zware kruisbandblessure

Hardeveld krijgt bevestiging van slecht nieuws: opnieuw zware kruisbandblessure

11-09-2022 15:32 Laatste update: 15:35

Jeff Hardeveld raakte zaterdagavond in de slotfase van het duel tussen Excelsior en FC Emmen geblesseerd en was zichtbaar geëmotioneerd. De grootste vrees van Hardeveld is werkelijkheid geworden: de Nederlander loopt voor de derde keer in zijn carrière een zware kruisbandblessure op. 

Hardeveld mocht tien minuten voor tijd invallen van trainer Dick Lukkien en kwam in de blessuretijd ongelukkig terecht na een sliding. Hardeveld voelde de bui al hangen en verliet het veld in tranen, wat voor emotionele beelden zorgde. FC Emmen bevestigt het slechte nieuws op zondagmiddag na onderzoeken in het ziekenhuis. "De medische staf en Jeff zullen de komende dagen de operatie plannen en het revalidatietraject bepalen", laat de club weten. 

De 27-jarige speler laat zich niet uit het veld slaan en wil zo snel mogelijk terugkeren om zijn ploeg te helpen in de Eredivisie te blijven. "Ik baal er natuurlijk enorm van, omdat ik dit seizoen graag had mee willen maken met de ploeg. Ik wil zo sterk en fit mogelijk terugkeren", laat Hardeveld weten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!