Nieuws

Interim-coach Fortuna nog in het ongewisse: 'Hoop lekker te kunnen blijven'

Interim-coach Fortuna nog in het ongewisse: 'Hoop lekker te kunnen blijven'

11-09-2022 12:43

Na de aanstelling van Julio Velazquez bij Fortuna Sittard moeten er nog wat knopen doorgehakt worden bij de Limburgers. Zo weet interim-trainer Dominik Vergoossen nog niet waar hij aan toe is.

Deze week werd bekendgemaakt dat Velazquez de nieuwe hoofdtrainer van Fortuna wordt. "Nee, ik kende de naam niet. We hoorden deze week dat er een optie was op een Spaanse trainer. De naam werd later bekendgemaakt. Gek? Tja, wat is gek? Dat is iets wat op bestuurlijk niveau gebeurt. We zullen eerst met die man in gesprek moeten gaan, misschien is er plaats voor ons en misschien niet", aldus de trainer tegenover ESPN.

"Ik hoop dat we lekker door kunnen werken met zijn allen", gaat Vergoossen verder na het duel met NEC. "Ik ga ervan uit dat er op korte termijn een gesprek komt, ik heb nog niet met Sjoerd Ars en Ivo Pfennings (technisch manager en algemeen directeur, red.) kunnen praten."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!