Nieuws

Kippenvel na Hardeveld-blessure: 'Is zijn kruisband. Hij weet het, hij voelt het'

Kippenvel na Hardeveld-blessure: 'Is zijn kruisband. Hij weet het, hij voelt het'

10 september - 23:05 Laatste update: 23:11
0

FC Emmen verloor in de slotseconde van Excelsior, maar zag ook Jeff Hardeveld op het laatste moment geblesseerd raken. De verdediger raakte al drie keer in zijn carrière geblesseerd aan zijn kruisband en zag meteen dat het goed mis was. De analisten keken met afschuw naar de verdrietige beelden van de verdediger. 

Kees Kwakman heeft erg te doen met Hardeveld. "Echt verschrikkelijk, je ziet het gelijk aan zijn reactie. Ik heb gelukkig nooit iets aan mijn kruisband gehad, maar Marciano (Vink, red.) wel", zegt Kwakman bij ESPN in de nabeschouwing. "Ja, een paar keer", lacht Vink met kiespijn. "Je voelt het gelijk. Je weet het ook gelijk. Het is heel heftig en je voelt het, je hoort het en je weet het direct", stelt Vink. 

"Hij weet dat het dit is, anders reageer je niet zo", stelt Kwakman, gezien de emotionele reactie van Hardeveld. "Het is een verdovende pijn, een heel rare soort", vult Vink aan. "Je voelt het en weet het gelijk, je weet ook gelijk wat de ellende is die het met zich meebrengt", wordt besluiten in de studio van ESPN. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie