Nieuws

Brobbey eerlijk over reserverol: 'Ik was wel een beetje gefrustreerd'

Brobbey eerlijk over reserverol: 'Ik was wel een beetje gefrustreerd'

10-09-2022 22:04

Brian Brobbey moest zaterdag op de bank beginnen in het duel tussen Ajax en sc Heerenveen. De sterke spits gaf na afloop van het duel toe dat hij enigszins gefrustreerd was opnieuw achter Mohammed Kudus te staan in de pikorde. 

Kudus betaalde het vertrouwen van trainer Alfred Schreuder uit door twee keer te scoren. Brobbey kwam het laatste halfuur binnen de lijnen en tekende voor de 5-0, wat tevens de eindstand was. In gesprek met ESPN erkent Brobbey dat hij liever in de basis begint. "Als speler wil je natuurlijk graag spelen, maar als de trainer andere ideeën heeft, moet je dat respecteren. Ik was wel een beetje gefrustreerd, maar ik denk dat dat ook normaal is, want je wil natuurlijk spelen", stelt de spits over zijn reserverol in het Champions League-duel met Rangers FC. 

Brobbey deed zaterdag wat hij het beste kon doen als wisselspeler en dat was scoren. "Als ik erin kom moet ik gewoon gas geven. Dat deed ik, de keuze is aan de trainer", stelt Brobbey. "De trainer heeft aangegeven dat we een brede selectie hebben en dat hij gaat rouleren. Wat hij verder gezegd heeft is tussen mij en hem."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!