Nieuws

'Komst Zidane naar PSG moet versneld worden: gesprekken naar voren gehaald'

'Komst Zidane naar PSG moet versneld worden: gesprekken naar voren gehaald'

25-11-2021 13:38

Zinédine Zidane moet binnen afzienbare tijd als de nieuwe trainer van Paris Saint-Germain gepresenteerd worden, weet het Franse Le Parisien. De groeiende ontevredenheid binnen de club lijkt aan de basis te staan van een versnelde komst van de Fransman. 

Le Parisien meldt dat er al contact gevoerd is tussen Zidane en Paris Saint-Germain. In eerste instantie zouden die oriënterende gesprekken als doel hebben gehad om Zidane na dit seizoen te presenteren als nieuwe coach, maar door de tegenvallende prestaties op het veld lijkt het contact een andere wending te nemen. De voormalig succescoach van Real Madrid moet op korte termijn Mauricio Pochettino vervangen als trainer van PSG.

De Argentijn bevindt zich in zwaar weer door de stroeve seizoensstart. Pochettino krijgt zijn sterrenteam maar niet aan de praat, waardoor het ongenoegen steeds groter wordt. De bijna kansloze nederlaag tegen Manchester City (2-1) heeft hem geen duwtje in de juiste richting gegeven, waardoor de clubleiding haast wil maken met de entree van Zidane. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!