Nieuws

'De relatie tussen Neymar en Mbappé is erg goed, ik draai er niet om heen'

'De relatie tussen Neymar en Mbappé is erg goed, ik draai er niet om heen'

10-09-2022 11:16 Laatste update: 13:38

De lucht tussen Neymar en Mbappé lijkt geklaard te zijn volgens Paris Saint-Germain-trainer Christophe Galtier. Op de persconferentie voorafgaande aan het duel tegen Brest zaterdagmiddag gaat de oefenmeester in op de situatie rondom zijn sterspelers.

Neymar en Mbappé kwamen in het nieuws door hun vertroebelde relatie. Echter is van een ongezonde verhouding tussen de twee geen sprake. "De relatie tussen Neymar en Mbappé is erg goed, ik draai er niet om heen. Ze trainen samen en doen de warming-up gezamenlijk. Ja, er was een wedstrijd akkefietje, maar ik heb het besproken met Kylian die het volgens mij met Neymar besproken heeft", aldus Galtier.

In het Champions League duel tegen Juventus legde Mbappé de bal niet af op Neymar die voor open goal stond. De Fransman koos er voor om voor eigen succes te gaan, maar kwam niet tot scoren. Dit tot onvrede van de Braziliaanse aanvaller. "Er zijn twee seconden waarin je een beslissing moet maken en Kylian is geconcentreerd om te scoren. Ik ben er van overtuigd dat Kylian meer belangrijke passes gaat geven op Neymer en Neymar op Mbappé. Na de wedsrtrijd voelde ik ook geen negatieve sfeer", besloot de trainer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!