Transfernieuws

Feyenoord op zoek naar nieuwe spelers: 'Aantrekkingskracht van club is vergroot'

Feyenoord op zoek naar nieuwe spelers: 'Aantrekkingskracht van club is vergroot'

10 september - 07:26 Laatste update: 07:31
0

De transferperiode is nog maar net dicht en bij Feyenoord wordt er alweer gekeken naar nieuwe spelers die de selectie van Arne Slot kunnen versterken. Dennis Te Kloese, algemeen directeur bij de Zuid-Hollanders, stelt dat de club internationaal weer op de kaart staat.

De afgelopen transferzomer was de drukste sinds jaren in Rotterdam. Liefst negen (basis)spelers vertrokken, waar maar liefst vijftien nieuwelingen verwelkomd werden. "Nu de window voorbij is, gaan we de scouting meteen weer aanslingeren", zegt Te Kloese tegen het Algemeen Dagblad. "Op zoek naar nieuwe spelers om ons sterker te maken."

De bestuurder denkt dat het behalen van de finale van de Conference League als visitekaartje geldt. "Spelers willen nu graag naar Feyenoord. Voor jongens uit Zuid-Amerika of Mexico is de Eredivisie een mooie tussenstap in hun loopbaan. Ze voelen dat ze bij Feyenoord beter kunnen worden. En het feit dat wij spelers hebben verkocht aan clubs als Manchester United, Leeds United en Benfica, werkt ook mee. Als ze zoals Sinisterra meteen goed presteren, vergroot dat nogmaals de aantrekkingskracht van Feyenoord."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie