Franse media vernietigend over PSG: 'Ze hebben niets geleerd'

Franse media vernietigend over PSG: 'Ze hebben niets geleerd'

25 november - 10:45 Laatste update: 11:24
Ligue 1 0 Reacties

Manchester City was woensdagavond in eigen huis veel te sterk voor Paris Saint-Germain. Het sterrenteam uit Parijs verloor slechts met 2-1, maar werd bij vlagen weggespeeld door de ploeg uit Manchester. De Franse media spreken zich uit.

Paris Saint-Germain probeert al jaren de Europese top aan te vallen en successen te behalen in de Champions League. Met de komst van Lionel Messi leek de Franse topclub klaar te zijn om mee te gaan doen dit jaar, maar dat valt tot nu toe zwaar tegen. Hoewel de Parijzenaren bovenaan staan in de competitie en door zijn naar de volgende ronde van de Champions League, spelen ze nog niet de sterren van de hemel.

De Franse krant Le Parisien gaf de ploeg van Mauricio Pochettino er flink van langs. 'In feite zien we al wekenlang hetzelfde team: een wisselvallig collectief zonder een echt spelplan', schrijft het medium. 'Ze hebben niets geleerd. Voorin wachtten de drie supersterren tevergeefs op bruikbare ballen. Als ze er al eentje kregen, deden ze er niet veel mee. Zonder een of twee sterke mannen als Marco Verratti is het helemaal niets', schrijft de krant.

Le Figaro was vooral kritisch op de inzet van de ploeg uit Parijs. 'Het verschil was duidelijk in termen van inspanning, vergeleken met de veel beter georganiseerde Citizens. Een tegenvaller die niet niet onverwachts komt.'

In Frankrijk is steeds meer discussie hoorbaar over of Pochettino het wel voor elkaar krijgt om een goedlopend team van de selectie te maken. De Argentijnse oefenmeester werd in de afgelopen week ook sterk aan Manchester United gelinkt, dat manager Ole Gunnar Solskjaer ontsloeg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie