Nieuws

Jans baalt van training na topprestatie tegen PSV: 'Hopelijk geen gemakzucht'

Jans baalt van training na topprestatie tegen PSV: 'Hopelijk geen gemakzucht'

09-09-2022 14:40

Ron Jans is erop gebrand om met FC Twente te winnen van concurrent AZ. Volgens de oefenmeester zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd en belooft het een mooi potje te worden.

"AZ en FC Twente van dit seizoen zijn met elkaar te vergelijken", vertelt Jans op de clubsite. "De spelersgroep en de staf van AZ zijn grotendeels in tact gebleven en zij kunnen net als wij voortborduren op wat vorig seizoen is ingezet."

"Ik denk dat wij directe concurrenten van elkaar zijn dit seizoen en in de buurt van elkaar gaan eindigen", vervolgt de oefenmeester van FC Twente. "Dat mogen wij zondag, net als AZ, gaan bewijzen. Afgelopen seizoen hebben we beide competitieduels van AZ gewonnen. Die uitwedstrijd was de mooiste van het seizoen. We hebben vertrouwen in een goed resultaat, als we maar goed en scherp zijn."

Jans is ontevreden over de trainingsweek van Twente. "Tegen PSV hebben we misschien wel onze beste wedstrijd van het seizoen gespeeld, maar daarna onze slechtste training gehad. Hopelijk treedt er geen gemakzucht in. Verderop in de week ging het beter. Als we de instelling laten zien zoals tegen PSV zijn we echt goed, maar ook op de training moeten we onze dingen doen. Het gaat uiteindelijk om de wedstrijden en ik vind dat er wel aardig wat tandjes bij moeten om bij AZ een goed resultaat neer te zetten." 

Het treffen tussen AZ en Twente wordt om 16.45 uur afgewerkt in het AFAS Stadion.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!