Nieuws

Goed nieuws voor Feyenoord: aanwinst Bullaude speelgerechtigd voor duel met Sparta

Goed nieuws voor Feyenoord: aanwinst Bullaude speelgerechtigd voor duel met Sparta

09-09-2022 11:42
3

Arne Slot kan komend weekend beroep doen op Ezequiel Bullaude, meldt Feyenoord. De Stadionclub heeft donderdagochtend medegedeeld dat de 21-jarige middenvelder speelgerechtigd is voor de Rotterdamse derby tegen Sparta Rotterdam.

Bullaude heeft inmiddels de benodigde werk- en verblijfsvergunning binnen, schrijft Feyenoord op de clubsite. Hierdoor kan de Argentijn komende zondag zijn eerste minuten gaan maken in het Feyenoord-shirt. De Rotterdammers namen Bullaude afgelopen transferwindow over van de Argentijnse club Godoy Cruz en tekende in De Kuip een contract tot medio 2027.

Feyenoord is met vier overwinningen en één gelijkspel enorm goed begonnen aan het Eredivisie-seizoen 2022/2023. De start in Europa verliep een stuk minder succesvol voor de Rotterdammers. De ploeg van Slot verloor donderdag met 4-2 op bezoek bij Lazio Roma. De Stadionclub kan zich komend weekend in De Kuip revancheren tegen Sparta, de huidige nummer zeven van de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!