Nieuws

'Dat ik geopereerd ben aan mijn darm is geen excuus, ik laat het gewoon niet zien'

'Dat ik geopereerd ben aan mijn darm is geen excuus, ik laat het gewoon niet zien'

09-09-2022 09:12

Yorbe Vertessen mocht na zijn blessureleed weer eens in de basis starten, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De pijlsnelle Belg speelde niet zijn beste wedstrijd en miste grote kansen.

Met de uitslag van 1-1 is Vertessen dan ook niet blij. "Ja, ik ben chagrijnig", begint hij voor de camera’s van ESPN. "Daar kun je niet omheen. Dat komt vooral door mijn eigen spel. Ik heb vandaag (donderdag, red.) gewoon niet genoeg geleverd, dat ziet iedereen. Maar ik focus me nu op de volgende wedstrijd en laat deze links liggen."

Als aanvaller wil je scoren, zo denkt ook Vertessen. De spits baalde van zijn afwerken en zijn verzorging van het spel. "Het maken van een goal bijvoorbeeld. Het spel was ook gewoon net niet goed genoeg. Ik ben ook net terug. Ik ben best fit, maar ik laat het gewoon niet zien. Dat is jammer. Dat ik geopereerd na een blindedarmontsteking is geen excuus, daar hou ik niet van."

Vertessen kan de vinger niet echt op de zere plek leggen. "Nee, ik heb eigenlijk geen idee. Misschien valt er in de communicatie nog wel wat progressie te boeken. Er is in ieder geval werk aan de winkel, dat is wel te zien."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!