Nieuws

Slot baalt na zeperd: 'Ze krijgen het gewoon niet voor elkaar, dat is vervelend'

Slot baalt na zeperd: 'Ze krijgen het gewoon niet voor elkaar, dat is vervelend'

8 september - 23:42 Laatste update: 23:55
0

Arne Slot geeft na afloop van de deceptie tegen Lazio Roma een reële analyse. De oefenmeester van Feyenoord baalt enorm van de manier waarop zijn ploeg in de eerste helft heeft gespeeld.

"Geschrokken is geen lekker woord om te gebruiken, maar de eerste helft was wel heel erg anders dan ik me had voorgesteld", zegt Slot bij Veronica, opgetekend door het Algemeen Dagblad. "Maar dat krijg je als je op een niveau speelt waar je de afgelopen weken nog niet op getest bent. Dan moet het plots allemaal een tempo hoger en daarin kwamen we ruimschoots tekort in de eerste helft."

"Je voelt dat de jongens er met de beste bedoelingen staan, maar ze krijgen het gewoon niet voor elkaar. Dat is vervelend. We verloren zó vaak simpel de bal. Als je mentaal gezien zo in de wedstrijd zit en je wordt zo weggespeeld, is het ook moeilijk om aan de bal te zijn", vervolgt Slot.

De oefenmeester van Feyenoord kijkt wel tevreden terug op het tweede bedrijf. "Hoe reageer je als je in de eerste helft zo'n oorwassing krijgt? Daar heb ik een goede reactie op gezien. Uiteindelijk hebben we nog twee goals gemaakt en hadden we kans op meer, al moet ik aangeven dat ook zij nog kansen kregen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie