Breaking news

Deceptie voor Feyenoord: doelpunten Giménez niet genoeg tegen Lazio Roma

08-09-2022 22:52 Laatste update: 23:20
1

Feyenoord is matig begonnen aan het Europese seizoen. De Stadionclub ging in de Italiaanse hoofdstad onderuit met 4-2. Santiago Giménez tekende voor de Rotterdamse treffers.

Feyenoord kwam enorm matig uit de startblokken. De ploeg van Arne Slot keek na drie minuten al tegen een achterstand aan. Luis Alberto wist een steekpass koelbloedig af te ronden: 1-0. Binnen het kwartier werd de voorsprong voor Lazio verdubbeld via Felipe Anderson. De Braziliaan kwam naar binnen en haalde hard uit in de korte hoek, Feyenoord-doelman Justin Bijlow zag er niet goed uit. In de 28e minuut werd het nog pijnlijker voor Feyenoord, nadat Matías Vecino de 3-0 tegen de touwen schoot.

De Rotterdammers begonnen sterker aan het tweede bedrijf. Feyenoord wist een aantal kansen te creëeren, maar een aansluitingstreffer bleef uit. Niet veel later lag de bal er aan de andere kant wel weer in. Vecino deed de Stadionclub nog meer pijn en schoot de 4-0 op het scorebord. De ploeg van Slot wist nog wel twee treffers te produceren. Giménez scoorde in de 69e minuut uit een strafschop. Kort voor tijd scoorde de Mexicaanse spits ook de tweede Rotterdamse treffer, waardoor de wedstrijd in 4-2 eindigde.