Nieuws

'Als je PSV nu ziet, kun je toch niet zeggen dat dit een kampioenskandidaat is'

'Als je PSV nu ziet, kun je toch niet zeggen dat dit een kampioenskandidaat is'

08-09-2022 21:35

Kenneth Perez en Marciano Vink zijn na afloop van het Europa League-treffen tussen PSV en Bodö/Glimt erg kritisch op Joey Veerman en Cody Gakpo. De analisten vinden dat de sterkhouders donderdagavond te weinig hebben gebracht.

PSV speelde in eigen huis met 1-1 gelijk tegen de Noren. In de slotfase ontsnapten de Eindhovenaren aan een nederlaag. "Wie laat deze man lopen?", reageert Perez bij ESPN na het zien van de grote kans voor Bodö/Glimt. "Joey Veerman. In de aller, aller, allerlaatste minuut. Waarschijnlijk dacht hij: Mwene wint dat duel wel. Voor hetzelfde geld verlies je deze wedstrijd. In de tweede helft zat er iets meer energie in, maar ja, mag het? PSV moet écht heel diep gaan graven. Naar vorm, naar houvast. Als je PSV nu ziet, kun je toch niet echt zeggen dat dit een kampioenskandidaat is? Dat dit een team is dat gaat strijden om het kampioenschap?"

Vink is ook erg kritisch op Veerman. Daarnaast vindt de analist ook dat Gakpo geen beste indruk maakte. "Zodra er meer wordt gevraagd van dit PSV, zie je de poppetjes wegvallen. Gakpo, Veerman... Blijkbaar kunnen ze dit dus niet aan. Gakpo maakt een prachtige goal, maar brengt uiteindelijk te weinig. Heel PSV bracht te weinig. Na rust was het een stukje beter. Er zat iets meer geloof in."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!