Nieuws

Overmars tevreden: 'Op dit moment is het sportieve plaatje het belangrijkste'

Overmars tevreden: 'Op dit moment is het sportieve plaatje het belangrijkste'

8 september - 18:01
0

Marc Overmars kijkt tevreden terug op zijn eerste transferperiode als technisch directeur van Royal Antwerp FC. Hij beleefde een drukke transferperiode met de komst van onder meer Vincent Janssen, Toby Alderweireld en Calvin Stengs.

Overmars had de selectie van Antwerp al redelijk vroeg op orde. "Als je alles op het laatste moment moet repareren, is dat normaal niet best. We hebben ons maandenlang voorbereid op de transferperiode, zoals we nu ook al bezig zijn met volgend jaar juli. Zo hoort dat ook. Het gaat dus altijd door", reageert de voormalig Oranje-international op de clubkanalen.

"Ik denk dat we tevreden zijn met de staf en de groep, die we hebben geprobeerd te verbeteren. Dat is het puzzelwerk. Soms valt een transfer mee, soms niet, het is een beetje hoe het valt. Een speler als Anthony Valencia hebben we wat eerder gehaald, omdat dat soort spelers niet meer naar Antwerp komen als ze al wat verder zijn", vervolgt Overmars, die in de komende jaren graag meer spelers wil verkopen. "In de toekomst zullen we ook weleens een grote uitgaande transfer doen, maar op dit moment is het sportieve plaatje het belangrijkste."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie