Koninklijk bezoek in de cockpit voor Feyenoord-supporters

Koninklijk bezoek in de cockpit voor Feyenoord-supporters

25 november - 09:09 Laatste update: 10:57
Eredivisie 0 Reacties

Een grote groep Feyenoord-supporters was stomverbaasd toen ze zagen wie er als co-piloot in de cockpit van hun KLM-vliegtuig zat. Niemand minder dan koning Willem-Alexander heeft ervoor gezorgd dat een deel van Het Legioen veilig is geland in Praag.

Ondanks dat de Rijksvoorlichtingsdienst het niet mag bevestigen, was het na een foto van een van de inzittenden wel duidelijk. "Ik denk oprecht dat hij nu voor Feyenoord is", zegt de supporter die een foto van de zwaaiende koning maakte tegen RTV Rijnmond. "Heel dichtbij kon ik niet komen, want een beveiliger hield me tegen."

Het is algemeen bekend dat de koning eigenlijk een Ajax-supporter is en de koning kon het ook niet laten om daar een aantal grapjes over te maken door de intercom. "Ja dat is mooi toch, ik vind het wel grappig", zei de Feyenoord-supporter.

Feyenoord speelt donderdagavond om 18.45 uur in de Conference League tegen Slavia Praag. De Rotterdamse fans zijn - in tegenstelling tot in eigen land - wel welkom in het stadion in Praag, waar Feyenoord aan een punt genoeg heeft om de groepswinst veilig te stellen. "We gaan er een extra groot feestje van maken", sluit de supporter vrolijk af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie