Nieuws

'Chelsea presenteert spoedig nieuwe manager: akkoord met Brighton en Potter'

'Chelsea presenteert spoedig nieuwe manager: akkoord met Brighton en Potter'

08-09-2022 11:17 Laatste update: 11:22

Graham Potter gaat de nieuwe manager van Chelsea worden, melden meerdere Engelse media en de Italiaanse transferexperts Gianluca Di Marzio en Fabrizio Romano. De Londenaren hebben een akkoord bereikt met zowel Brighton & Hove Albion als de oefenmeester zelf.

Chelsea is dan ook niet lang manager-loos geweest. Eén dag na het ontslag van Thomas Tuchel heeft de Engelse grootmacht al een opvolger gevonden. Potter, die zich de laatste jaren uitstekend heeft gemanifesteerd bij Brighton en Swansea City, volgt de Duitser op.

Chelsea-eigenaar Todd Boehly schakelde razendsnel en ging al snel met Potter in gesprek. De twee partijen bereikten al snel een akkoord op hoofdlijnen. Het zit hem nu nog in de details van het contract. Dat Potter de nieuwe manager van de Londenaren wordt, is zo goed als zeker. De 47-jarige Engelsman zou zelfs al op de bank kunnen zitten tegen Fulham aankomend weekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!