Onana verrast door snelle Ajax-rentree: 'Ik was gestrest voor de wedstrijd'

Onana verrast door snelle Ajax-rentree: 'Ik was gestrest voor de wedstrijd'

Andre Onana staat voor het eerst sinds januari dit jaar weer voor de camera na een wedstrijd van Ajax. De Kameroener maakte tegen Besiktas zijn rentree en daar had de goalie zelf ook niet helemaal op gerekend.

De afgelopen tien maanden moest Onana toekijken wegens een dopingschorsing. Erik ten Hag benoemde na de blessure van Maarten Stekelenburg de ervaren Remko Pasveer tot eerste keeper, maar besloot tegen de Turken te rouleren. Onder meer Onana kwam in aanmerking voor speeltijd.

"Het was een geweldig gevoel. Ik was wat gestresst voor de wedstrijd, maar mijn ploeggenoten hebben me goed geholpen. Blij dat het goed is gegaan", stelt de keeper tegenover Ajax TV. "Of ik verrast was? Ja, zeker. Remko Pasveer en het team doen het goed. Ik ben blij dat ik een soort van heb gedebuteerd en ben blij voor de overwinning. Hopelijk kunnen we geschiedenis schrijven."

De doelman benadrukt dat de zenuwen parten speelden, maar dat hij blij is met het verloop van het duel. "Pfoe, tien maanden is lang. Het was niet makkelijk voor me. Ik ben heel blij om terug te zijn. Ja, ik was zeker nerveus. Vooral toen we de kleedkamer binnenkwamen. De spelers zagen het, maar gelukkig is het goed gegaan. Ik ben heel blij om het team te helpen", besluit Onana. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie