Opstellingen

'Inzaghi grijpt in na nederlaag: Onana mogelijk in basis tegen Bayern München'

'Inzaghi grijpt in na nederlaag: Onana mogelijk in basis tegen Bayern München'

07-09-2022 12:50

Andre Onana gaat woensdagavond mogelijk zijn basisdebuut maken namens Internazionale. Volgens diverse Italiaanse media begint de Kameroener aan de aftrap in de Champions League-ontmoeting met Bayern München.

Onder meer Sky Italia en La Repubblica verwachten dat Inter-trainer Simone Inzaghi de nodige wijzigingen gaat doorvoeren na de nederlaag in de topper tegen AC Milan (3-2). In die wedstrijd zag eerste doelman Samir Handanovic er tot twee keer ongelukkig uit bij evenzoveel doelpunten. De verwachting is daardoor dat Onana zijn debuut gaat maken voor de Nerazzurri.

Daarnaast ontbreekt Romelu Lukaku ook tegen Der Rekordmeister door een blessure. Edin Dzeko zal hem naar alle waarschijnlijkheid in de punt van de aanval vervangen. De Bosniër vormt een tweemans voorhoede met Lautaro Martínez. Oud-Heracles Almelo-speler Robin Gosens wordt op links verwacht, waar Henrikh Mkhitaryan Nicolò Barella zal vervangen. Denzel Dumfries behoudt zijn basisplaats. 

Om 21.00 uur wordt er afgetrapt in Stadio Giuseppe Meazza. FC Barcelona en Viktoria Plzen zijn de overige twee teams uit de poule.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!