Haller realiseert eigen prestatie nog niet helemaal: 'Het is een geweldig gevoel'

Haller realiseert eigen prestatie nog niet helemaal: 'Het is een geweldig gevoel'

24 november - 21:28 Laatste update: 23:01
Champions League 0 Reacties

Sébastien Haller blikt terug op de Champions League-wedstrijd tegen Besiktas, die door Ajax met 1-2 werd gewonnen. De Fransman schreef geschiedenis met zijn twee doelpunten. Daarmee schroefde hij zijn productie op naar negen goals in slechts vijf wedstrijden.

Een unieke prestatie, want geen andere speler scoorde zo vaak in zijn eerste wedstrijden in de Champions League. De spits stond Ziggo Sport dan ook met een brede glimlach te woord. "Het was heel belangrijk om vandaag het vertrouwen in het team te houden."

Toen Haller gevraagd werd hoe het precies komt dat de aanvaller zo extreem succesvol is in het miljardenbal, antwoordde de Fransman als volgt: "Ik weet het niet. Het is een geweldig gevoel. Dit zijn de wedstrijden die je wil spelen als speler en als je dan belangrijk kan zijn, is dat een droom die uitkomt."

Vervolgens werd de lange spits geconfronteerd met de uitmuntende cijfers die hij kan overleggen en zijn reactie was ingetogen. "Het is leuk, heel leuk! Ik denk dat ik er later meer van kan genieten. Momenteel moet ik gefocust blijven op de komende wedstrijden, het is iets dat ik me misschien nog niet helemaal realiseer. Het is gewoon geweldig om goals te maken", besluit de oud-speler van onder meer West Ham United.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie