Nieuws

Guardiola wijzigt ploeg op drie plekken voor treffen met PSG, Ramos bij selectie

Guardiola wijzigt ploeg op drie plekken voor treffen met PSG, Ramos bij selectie

24-11-2021 20:09 Laatste update: 20:20

Manchester City-manager Pep Guardiola heeft voor het treffen met Paris Saint-Germain drie wijzigingen doorgevoerd, voor de kraker die woensdag om 20.45 uur wordt afgetrapt. Zijn collega die aan het roer staat bij de ploeg uit Parijs, Mauricio Pochettino, heeft geen verrassingen in de opstelling.

De drie mutaties in de opstelling van City, zijn de basisplaatsen voor Rúben Dias, Oleksandr Zinchenko en Riyad Mahrez. Zij nemen de plaats in van Aymeric Laporte, Cole Palmer en Phil Foden, die niet fit genoeg is bevonden voor het treffen met het sterrenensemble uit Parijs. Kevin De Bruyne ontbreekt wegens een besmetting met het coronavirus en Jack Grealish is nog steeds geblesseerd.

Aan Parijse zijde is Sergio Ramos zonder enige twijfel de meest opvallende bankzitter. De Spanjaard, die op 5 mei voor het laatst in actie kwam, zit voor het eerst bij de selectie en kan dus zijn debuut maken voor zijn nieuwe team, in de kraker van speelronde vijf in de Champions League.

Opstelling Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Stones, Zinchenko; Rodrigo, Cancelo, Gündogan (c); Bernardo, Sterling, Mahrez.


Opstelling PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos (c), Kimpembe, N.Mendes; Paredes, Ander Herrera, Gana; Messi, Neymar Jr, Mbappé.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!