Transfernieuws

'Zerrouki kon veelvoud van FC Twente-salaris opstrijken bij Feyenoord'

'Zerrouki kon veelvoud van FC Twente-salaris opstrijken bij Feyenoord'

06-09-2022 13:22

Ramiz Zerrouki wilde in de afgelopen transferperiode maar wat graag de overstap maken naar Feyenoord, maar de Rotterdammers kwamen er niet uit over de transfersom. De 24-jarige Algerijnse middenvelder kon vier keer zo veel verdienen in De Kuip dan hij bij de Tukkers verdient.

Dat onthult Erik Dijkstra bij Veronica Offside. Door de transfer die zijn beslag niet kreeg, verscheen de spelverdeler zaterdag 'gewoon' aan de aftrap tegen PSV (2-1 zege). "Ik vond vooral Zerrouki echt ongelooflijk goed. Ik vond Zerrouki echt indrukwekkend", begint de journalist zijn lofzang in het praatprogramma.

"Hij wilde héél graag naar Feyenoord en ik hoorde dat hij daar vier keer zoveel kon gaan verdienen als nu bij FC Twente", aldus Dijkstra. Eerder stak Zerrouki zijn vertrekwens niet onder stoelen of banken. "Dat vonden veel mensen bij FC Twente niet zo leuk. Dan zit er druk op en dan speel je tegen PSV een dijk van een wedstrijd. Ik vond hem echt geweldig."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!