Nieuws

Van der Vaart ergert zich aan spel van Messi: 'Ik word er verdrietig van'

Van der Vaart ergert zich aan spel van Messi: 'Ik word er verdrietig van'

24-11-2021 19:23 Laatste update: 19:29

Rafael van der Vaart heeft in de uitzending van Ziggo Sport, voorafgaand aan de kraker tussen Manchester City en Paris Saint-Germain in de Champions League, ongenadig hard uitgehaald naar Lionel Messi. De ex-international laat weten dat hij zich begint te ergeren aan de Argentijn.

De oud-speler, van onder meer Ajax en Real Madrid, constateert dat het 'op de één of andere manier nog niet past bij PSG' en bij Messi in het bijzonder. Hij vervolgt: "Hij is heel erg zoekende en wil alles doen. Als hij niet scoort of een assist geeft, is het voor hem een slechte wedstrijd."

Van der Vaart vergelijkt Cristiano Ronaldo met Messi en ziet een duidelijk verschil tussen de twee meervoudige winnaars van de Ballon d'Or. "Het zijn totaal verschillende spelers, maar Ronaldo is aan het vechten. Hij wil het team naar een ander niveau tillen. Messi is af en toe aan het wandelen, schaam je je niet?"

Over het spel van de Parijzenaars is Van der Vaart evenmin te spreken. "Ik word er verdrietig van, ik vind er geen reet aan om naar te kijken", vervolgt de 109-voudig international. "Ik begin me gewoon te ergeren aan Messi. Dat vind ik jammer, want zo'n speler wordt nooit meer geboren. Onder Koeman begon het al, werkweigering was het eigenlijk. Dat hoort niet bij zo'n speler. Ik hoop dat hij het woensdagavond wel laat zien", besluit de zichtbaar gefrustreerde Van der Vaart zijn relaas.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!