Nieuws

Mulder lovend over Twente-middenvelder: 'Zerrouki een betere speler dan Sangaré'

Mulder lovend over Twente-middenvelder: 'Zerrouki een betere speler dan Sangaré'

05-09-2022 21:13 Laatste update: 06-09-2022 09:15
1

Volgens Youri Mulder is Ramiz Zerrouki een betere speler dan Ibrahim Sangaré. De analist zag in de wedstrijd tussen FC Twente en PSV dat de middenvelder van de Eindhovenaren door de mand viel.

PSV presteerde ondermaats tegen een goed spelend Twente, zo concluderen de analisten aan tafel bij Rondo. Mulder was niet enthousiast over het optreden van Sangaré. "Sangaré daar wordt veertig miljoen op geboden en Zerrouki 4,5 (miljoen, red.). Maar dat klopt niet helemaal. Dat is ook omdat hij (Sangaré, red.) zogenaamd bij PSV speelt. Maar ik zie die jongen van Twente en ik denk dat die beter is dan Sangaré. Zerrouki is een betere speler dan Sangaré."

Door de blessure van Luuk de Jong is er niemand bij de Eindhovenaren die de ploeg bij de hand neemt. Ook mist de absolute wil om tot het uiterste te gaan. "Dat is het verschil tussen PSV en Feyenoord. Feyenoord komt ook 2-0 achter maar daar zit gif in", aldus Jan van Halst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!