Nieuws

Toch operatie voor Pogba: WK gaat aan de neus van de Fransman voorbij

Toch operatie voor Pogba: WK gaat aan de neus van de Fransman voorbij

05-09-2022 19:08 Laatste update: 19:08

Slecht nieuws voor Paul Pogba. De Fransman heeft samen met zijn werkgever Juventus besloten dat hij geopereerd gaat worden aan zijn knie. Dat betekent dat de sterspeler het WK in Qatar aan zich voorbij moet laten gaan.

Pogba maakte deze zomer op transfervrije basis de overstap van Manchester United naar Juventus. De Oude Dame heeft maar even plezier gehad van haar aankoop: de middenvelder raakte al snel geblesseerd aan zijn knie en moet nu worden geopereerd om zijn meniscusproblemen op te lossen.

De Fransman had twee opties: één daarvan was een revalidatieperiode zonder operatie, waardoor hij slechts vier tot vijf weken hersteltijd nodig had. De tweede optie was een operatie, met een herstelperiode van om en nabij de vijf maanden. Na wikken en wegen heeft Pogba toch voor de laatste optie, die meer zekerheid biedt, gekozen.  

Slecht nieuws voor het Franse nationale team, maar ook voor Juventus. De Italianen zijn twijfelachtig aan het nieuwe Serie A-seizoen begonnen en staan op de zesde plaats.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!