Transfernieuws

'Mogelijk concurrent minder voor Frenkie: Barça ontvangt aanbieding uit Emiraten'

'Mogelijk concurrent minder voor Frenkie: Barça ontvangt aanbieding uit Emiraten'

05-09-2022 16:23

Frenkie de Jong heeft binnenkort mogelijk een concurrent minder bij FC Barcelona. Miralem Pjanic heeft een aanbieding ontvangen om Barça te verlaten, meldt Fabrizio Romano.

De doorgaans goed ingevoerde Romano meldt dat Sharjah FC uit de Verenigde Arabische Emiraten Pjanic een aanbieding heeft gedaan om bij hen te komen spelen. De Bosnische middenvelder kan een contract voor drie jaar tekenen in de UAE Pro League. Volgens Romano is het aan de Pjanic zelf of hij de overstap wil maken.

De transfermarkt in de Verenigde Arabische Emiraten is nog steeds open. Barcelona is bereid de Bosnisch international te laten gaan, als Pjanic zelf ook trek heeft in de overgang. Pjanic werd vorig seizoen nog verhuurd aan Besiktas, nadat de middenvelder mocht vertrekken van toenmalig trainer Ronald Koeman.

Het zou betekenen dat De Jong een concurrent minder krijgt bij de Catalanen. De spelverdeler moet het de laatste weken doen met een plek op de bank. Sergio Busquets, Pedri en Gavi krijgen de voorkeur. De Jong lijkt nog wel boven Franck Kessié en Pjanic in de pikorde te staan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!