Nieuws

Arnesen toont begrip na Feyenoord-exit: 'Niemand is nu eenmaal groter dan de club'

Arnesen toont begrip na Feyenoord-exit: 'Niemand is nu eenmaal groter dan de club'

05-09-2022 15:15

Feyenoord en Frank Arnesen maakten maandag bekend per direct uit elkaar te gaan. De technisch directeur begrijpt de situatie en benadrukt dat de twee partijen op een goede manier afscheid van elkaar nemen.

Arnesen lag al maanden uit de roulatie wegens een bacteriële infectie, waardoor zijn werkzaamheden bij Feyenoord stil lagen. De Deen had zijn contract bij Feyenoord graag uitgediend. "Ik snap echter heel goed dat ze bij Feyenoord aan de verdere toekomst moeten denken. Niemand is nu eenmaal groter dan de club", aldus Arnesen op de clubsite.

Feyenoord was Arnesen de afgelopen maanden allesbehalve vergeten. De Deen kreeg veel steun van de Rotterdammers. "Eigenlijk ben ik iedereen bij en rond Feyenoord dankbaar: de spelers van het eerste elftal, Arne Slot en zijn staf, iedereen van de Feyenoord Academy, de scouting natuurlijk en de RvC en de directie." Bovendien is het niet per definitie einde verhaal tussen Feyenoord en Arnesen, meldt algemeen directeur Dennis te Kloese. "Ik ben ook blij dat we met Frank hebben kunnen afspreken dat we hem in bijzondere gevallen nog kunnen benaderen voor advies of om zijn mening te vragen. En uiteraard houden we in de toekomst sowieso goed contact."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!