Nieuws

PSV is pechvogel Romero wéér kwijt: 'Voor hem en voor ons is dat vervelend'

PSV is pechvogel Romero wéér kwijt: 'Voor hem en voor ons is dat vervelend'

24-11-2021 14:20

PSV is Maximiliano Romero voorlopig weer kwijt. De Argentijnse spits heeft een spierblessure opgelopen en is twee tot drie weken uit de roulatie.

Romero raakte zondag geblesseerd tijdens een training met de beloften. "We verwachten hem voor de kerst nog terug", wordt Schmidt geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Het is inderdaad een spierprobleem en voor hem en ons is dat vervelend."

De nieuwe blessure van Romero komt weer op een slecht moment: omdat Eran Zahavi de komende maanden niet inzetbaar is, lagen er kansen voor de onfortuinlijke Argentijn. PSV betaalde begni 2018 tien miljoen euro voor Romero, die de verwachtingen door aanhoudend blessureleed nog geen moment heeft kunnen inlossen.

PSV moet het donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen Sturm Graz ook stellen zonder Philipp Max, Cody Gakpo, Noni Madueke, Ryan Thomas, Jordan Teze en Zahavi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!